Caravankussens stofferen

De caravankussens in uw sta- of tourcaravan zijn belangrijk voor een comfortabele vakantie. U wilt comfortabel kunnen zitten in de zithoek en als deze ook nog eens gebruikt wordt als slaapplaats zijn goede caravankussens nog belangrijker.
Als u een fijne vakantie wilt met uw sta- of tourcaravan, dan is een comfortabele zit en/of slaapplaats erg belangrijk. Een ongemakkelijke zithoek of bed kan uw vakantie zelfs lichtelijk bederven. Het gaat bij de kussens vooral om het binnenwerk. De stof kan nog best mooi zijn, maar uw kussens kunnen slap worden. Dan is het tijd om naar Frans Geurts te gaan. Nieuwe vulling, maar ook geheel nieuwe kussens, maken wij voor u perfect op maat in elke gewenste vorm, dikte, kwaliteit en met de meubelstof naar uw keuze.

BUITENstoffen

In onze showroom hebben we ook speciale stoffen voor buitenkussens. Deze stoffen zijn voorzien van een specifieke waterafstotende nabehandeling die het doek beschermt tegen vlekken, vetvlekken, vloeistoffen en opspattend zout water of chloorwater. Deze stoffen zijn dus speciaal ontwikkeld om gedurende het hele jaar buiten te worden gebruikt. Op het dek van een boot of in de tuin en op een terras. De bootkussens en caravankussens zijn gewoon te wassen in de wasmachine.