Meubelstoffeerderij

Frans Geurts Meubelstoffeerderij stoffeert een grote diversiteit aan meubels.

Denk aan een bankstel, fauteuils en eetkamer stoelen. Maar wacht dacht u van tuinkussens en caravankussens. Ook deze soort van stofferen vormt geen enkel probleem voor Frans Geurts.

 

Bekledingsstoffen

Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment van bekledingsstoffen, leder en skai. Het gehele meubel wordt indien nodig, opnieuw opgebouwd om de levensduur van de door u uitgekozen bekleding te verlengen. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen. Deze worden steeds met de grootste zorg en aandacht verwerkt om een maximaal zitcomfort te bereiken.

 

Offerte meubel bekleden, meten en uitvoeren

Bent u in staat uw meubelstuk mee te nemen, dan kunnen wij direct een offerte voor u opstellen. Wij kunnen dan direct zien hoeveel arbeidstijd wij voor uw meubel nodig zullen hebben, welke materialen we moeten gaan verwerken, de metrages bepalen en als u een stofkeuze heeft kunnen maken, kan de offerte compleet worden gemaakt.

 

In het geval dat het niet mogelijk is uw meubel mee te nemen, komen wij geheel vrijblijvend bij u thuis in de regio Nijmegen, om ter plaatse het meubel op te meten en te bekijken. Ook dan is het mogelijk om een offerte maken. Een gedeelte van de meubelstoffen nemen wij mee, maar om een goede indruk te krijgen van de vele mogelijkheden, kunt u een kijkje komen nemen in onze showroom.

 

Wij plannen samen met u een datum waarop wij uw meubel gaan stofferen.